Ikväll vill jag dela med mig av den intervju som gjorts av P4 Gotland. Den sändes idag onsdag och är ett porträtt om mig och min resa och mitt liv. Jag hoppas ni vill lyssna och förhoppningsvis höra några ord som kan peppa, bygga upp, ge svar eller funderingar på tankar du har. 

Länken till programmet hittar du här: http://t.sr.se/1XW1USL

Kommentera gärna om ni känner er manade, det gör min dag att få läsa era ord till mig, vare sig det är konstruktiv kritik, uppskattning eller funderingar ni har. Det är så stort för mig att få dela med mig av mig själv till er som är intresserade av det jag har att säga. Det är med stor ödmjukhet jag tackar för den chans jag fått att få vara här och kanske förändra någons situation.

Tack

Josefin Ringbom 2015 12 09

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s