Det har varit stilla, inombords har det varit åka av men på min blogg har det varit stilla. Det brukar bli så när jag inte tar vara på mig själv. En lång tid av stress och mycket kul visserligen, har tagit ut sin rätt och mina ord har blivit gisslan av tankspriddheten som väcks när det yr för mycket runt mig.

Men nu, nu är det stilla inombords igen och jag har tagit tillfället i akt att göra min hemsida lite höstfin och är redo att mata in förhoppningsvis tänkvärda ord här nu.

Inför hösten har jag lite föreläsningar bokade och det kommer även finnas videoklipp snart på hemsidan för den som vill ha några minuter av vad jag gör när jag föreläser. Jag skriver på en serie böcker och hoppas få uppdatera er med goda nyheter om release under närmsta månaderna.

Tills vidare hoppas jag somrar har varit bra, att det samlats goda minnen som tankarna kan gå till när det behövs. Ta hand om varandra och framför allt om dig själv, då kan du ge något gott vidare, tänk på det.

/ Josefin Ringbom 2017 09 05

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s