Intresserad av att boka en föreläsning? Ring eller maila mig på 0735 00 35 14 / kontakt@josefinringbom.com så pratar vi.

 

Josefin Ringbom / HUDLÖS OCH SKITSTARK

Josefin berättar i sin föreläsning hudlös och skitstark om livet med Adhd och starka drag av autism. Josefin berättar målande om sin resa till diagnos i vuxen ålder och om den vardagliga kamp hon brottas med, konflikten inom sig själv, vardagen med barn jobb och relationer. Glädjen i att vara känslomässigt engagerad men även sorgen i att även barns underbara skratt kan göra fysiskt ont. Det är en föreläsning som återger den känslomässiga överdos det kan vara att leva med diagnosen ADHD och även hur hon har hittat sina strategier för att få det att funka… oftast.

Bild Föreläsning 22 november

 

ADHD / En känslomässig överdos.

ADHD, 4 bokstäver som blev skillnaden mellan att leva och att endast kämpa för att överleva. Josefin Ringbom berättar om sin resa innan och efter hon fått sin diagnos ”ADHD med vänner” En målande berättelse om resan från kaos till självklar, om utanförskap, ensamhet och en kronisk känslomässig överdos.

cropped-hudlc3b6sfilmkaoshead.jpg

 

 

Kommentar från åhörare / Adhd – en känslomässig överdos.

Med lika stora delar självironi som självinsikt, tar Josefin med sina åhörare på en resa genom sitt liv byggt på ärlighet och mänsklighet.

Man får en förståelse och en beundran för hur det är att leva med en psykiatrisk diagnos, och man hoppas att vi alla kan börja prata om det, och fråga oss hur vi mår egentligen…?

Anders Wåhrberg -Förenade Care